Тиждень початкової школи

Головна » Новини » Тиждень початкової школи   

З 21 січня по 25 січня у Юрковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень початкових класів  під девізом :

Ми повинні дитину побачити,

Не пройти, не минути, розкрити.

Тож, маленька Людино, щасти тобі,

Виростай і мужній, вчись творити.

Розпочався  тиждень з урочистої лінійки, на якій діти та вчителі ознайомили присутніх з планом роботи тижня та показали виступ « У королівстві  Знань ».

 

У вівторок 22 січня була проведена виставка від майстрів-вишивальниць рідного села «Цвіте вишиванка- калиною ніжною в рідних краях », адже цей день проходив під девізом «Я, родина, Україна». Учні всієї школи підтримали  заклик «Одягни вишиванку» та провели флеш-моб, створивши «живий ланцюг –єднання» учнів початкової школи. Також в цей день були проведені вікторина «В моєму серці Україна» та конкурс «Рослини-символи в українських прислівях». Учнями 2 та 6 класів був проведений усний  журнал «Україна-моя Батьківщина».

Наступний день, 23 січня, проходив під девізом «День ерудитів». Який був присвячений математиці - Королеві усіх наук.  Цього дня  було проведено калейдоскоп віршованих задач , графічний диктант, розгадування ребусів .

24 січня- день Всезнайок. Відбулась віртуальна подорож по всіх куточках нашої держави під назвою «Сім чудес України». З цікавістю учні виготовляли аплікації тварин з геометричних фігур та інсценізували українську народну казку «Рукавичка».

 

25 січня-день української мови та літератури.

Учні із задоволенням приймали участь у вікторині «Світ казок», відгадували загадки, впізнавали  героїв казок. Провели конкурс виразного читання . Тексти були здоровя-збережувального змісту. Не менш цікавим та корисним пройшов конкурс читців «Про рідну мову з любовю» . Були оформлені виставки малюнків «Улюблені герої казок» та «Зимова пора у природі чарівна».