Свято 8 Березня

Головна » Новини » Свято 8 Березня   

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті, – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою-матір’ю.

Мама - найближча людина у житті кожного з нас. Саме її ми першою бачимо при народженні і запам'ятовуємо на все життя. Вона піклується про нас із самого народження і мало не до старості, прощає всі витівки, приймає свою дитину після серйозних помилок і грубих слів. Міжнародний жіночий день - це те свято, коли ми можемо подякувати своїм мамам за все хороше, що вони зробили для нас, висловивши свою любов і турботу. Навіть маленька листівка, подарована 8 Березня, де написані зворушливі поздоровлення, викличе щасливу посмішку на її милому обличчі.

Учні 7 класу Юрковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів разом зі своїм класним керівником Мельником Юрієм Васильовичем у переддень жіночого свята провели урочистий захід «Жінка – одвічна загадка природи». На свято школярі запросили дорогих матерів, бабусів та учителів. Діти з великою відповідальністю підійшли до підготовки свята. Прикрасили клас  паперовими квітами, повітряними кульками. Кожна дівчинка намагалася одягнутися якнайкраще, а хлопчик був справжнім джентльменом.

З трепетом у душі діти розповідали вірші, співали пісні, артистично розігрували інсценівки для дорогих гостей.  Класний керівник Мельник Ю. В. звеселяв присутніх смішними гуморесками.

Добрі і щирі побажання від синів і дочок здатні розтопити серце будь-якої матері, викликавши бурю емоцій і сльози радості. Діти дарували різноманітні подарунки, зроблені власними руками, квіти своїм найдорожчим людям.

Свято 8 Березня вдалося на славу й принесло у душі присутніх красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

 

 

Хай долю кожної жінки осяває сонце любові, а домівки – світло миру й добробуту. Хай усмішка підкреслює їх чарівну  красу, адже щаслива українка – це щаслива Україна. Тож нехай весна живе в жіночих серцях щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. Хай множиться щастям життя!