Свято урожаю

Головна » Новини » Свято урожаю   

Свято урожаю

Осінь - прекрасна пора року-це підсумок весняних і літніх клопотів. У Юрковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів є чудова традиція проводити « Свято урожаю». Шкільний коридор світиться яскравими барвами . Тут і осінні квіти, і вироби з овочів і фруктів . Запрошує на свято чудова дівчина – Осінь зі своїми братами-місяцями.

Діти 1 класу одягнені в національні костюми, показують свої композиції : чудернацький «Зайчик», мультяшні  «Смішарики», зроблені з овочів. Захищали свої роботи  сценкою « Грицю , Грицю…». Батьки першокласників були активними учасниками цього дійства.

 

А далі все, як на ярмарку: і «козак - парубок моторний» з гарбуза, і дівчата червонощокі з кабачків . Композиція в 3 класі «Максим і Одарочка»  привертає увагу  своїми  вишиванками і козацькою шапкою з перцю. А які червонобокі яблука вишикувались в ряд - це композиція «Дві сестрички-гусенички». Тут і коші з гарбузів, повні овочів і фруктів, і композиція «Поросята на продаж». Діти 4 класу торгуються і припрошують купити. Сидять в гніздечку «Два півники» із строкатих запашних яблук. А учні 7 класу презентували композицію «Торт «Юрковецький» - соняшник, прикрашений квітами. Як же в цьому царстві  фантазій без казки! Учні 8 класу здивували композицією «Лісова казка» - колючі їжаки  запрошують пити чай з гарбузового чайника і яблучних чашок.  Ох і смакота!

 

Учні всіх класів доклали зусиль, старань і фантазій , щоб їх композиції були найкращі .

 

                       Бібліотекар Кравчук Л. В.