Презентація збірки віршів

Головна » Новини » Презентація збірки віршів    

 

 

Педагогічний та учнівський колективи Юрковецького ліцею щиро вітають юрківчанина Івана Миколайовича Ткаченка із виходом у світ збірки віршів
" Червона калина". Збірка увібрала колорит босоного дитинства, спогади про кохання і біль розчарувань, шкільні роки, батьків, для кожного особистих і єдиних. Чорною стрічкою вплелися рядки війни рашистської навали. Пам'ять про героїв, які полягли і які живуть серед нас. Збірка відобразила віру в Україну квітучу.
Сьогодні 15.02.2024р. в Юрковецькому ліцеї відбулася презентація збірки віршів "Червона калина" Івана Ткаченка за участі педагогічного та учнівського колективів. Відкрила свято директор ліцею Н.Г.Шклярук і привітала автора із виходом книги та побажала вдячних читачів і нових творчих злетів. Квітами і хлібом зустрів поета Юрковецький ліцей. Розповідь Івана Ткаченка про історію створення збірки була цікавою і змістовною. Учні ліцею поставили багато цікавих запитань поету.
Тема зустрічі з поетом: "Війна". Діти читали вірші Івана Ткаченка про війну. Дякували захисникам України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв України, загиблих випускників Юрковецької школи Артура Яцишина, Дмитра Огіренка, Олександра Моргуна.
На заході виступили вчителька історії С.А.Вакуленко, вчителька математики С.Г.Дяченко, педагог- організатор Н.А.Різник. Усі виступаючі бажали Івану Ткаченку творчого натхнення, внутрішньої гармонії, великої енергії.
Автор подарував Юрковецькому ліцею збірку віршів "Червона калина" з найкращими побажаннями миру і процвітання. Завершився захід колективним виконанням пісні" Ой у лузі червона калина". Іван Ткаченко подякував всім за чудове спілкування, за пісні та теплі слова на його адресу. Присутні отримали задоволення від зустрічі, оскільки творчість поета рідного краю безцінна.