Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Головна » Новини » Пам'яті Героїв Небесної Сотні   

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

 

 

Патріотизм – величний вияв нескінченної любові до рідного краю, як і честь виховують великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради  рідної землі. Патріотизм породжує впевненість у собі, волю в перемогу, віру в свою націю, свій народ. Мета патріота стає метою усього народу. Патріот живе у єдності зі своїм народом, адже життя народу стає його власним життям.

         З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні , виховання  національно-патріотичної свідомості  21лютого 2020 р. в Юрковецькій ЗОШ І -ІІІ ступенів було проведено виховний захід «У нашій пам’яті вони назавжди залишились», присвячений шостій річниці Революції Гідності. Підчас заходу було показано відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу. Учні декламували вірші, присвячені полеглим за свободу, запалили свічки пам’яті. Усі присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

         Україна – країна трагедій і краси, де найбільше люблять волю і найменше її знають, країна гарячої любові до народу і «чорної» зради, довгої вікової героїчної боротьби за волю і незалежність. Ми маємо пам`ятати  про героїчні вчинки наших співвітчизників.

 

 

Педагог-організатор Різник Н. А.