Новий рік

Головна » Новини » Новий рік   

Зима  – чарівний час. Час доброї казки та очікування дива, сповнений найулюбленіших, радісних та душевних свят. А очікування свята, як відомо , часом бажаніше самого свята. Підготовка до зимових свят розпочалася з оформлення класних кімнат та коридорів. Учні та вчителі в повній мірі продемонстрували свої таланти в області декоративно-прикладної творчості. Вони майстрували ялинки з непридатного матеріалу, вирізали сніжинки,  майстрували чудові новорічні прикраси. Всі роботи  були представлені на новорічній виставці. Кілька найкращих робіт були відправлені на участь у районному конкурсі. Зокрема робота учениці 9 класу Швець Аліни перемогла в обласному конкурсі «Ялинка у моїй оселі», зайнявши перше місце. Потім у гості до нашого ліцею завітав Святий Миколай з чудовим веселим святом та смачними подарунками.

Всі учні Юрковецького ліцею щиро вдячні за солодкі новорічні подарунки голові Райгородської сільської ради Михайленко В М.  та ТОВ"ПК" Зоря Поділля".

І ось настав час найулюбленішого свята малечі та дорослих — Нового року.

Багато хто любить зиму, тому що це найкраща пора  року і тому що взимку таке прекрасне свято - Новий рік. Все прикрашено, всюди вогники, посеред кімнати милується собою колюче, але таке запашне і святкове,  дерево. Збирається вся родина, кажуть гарні слова і дарують чудові подарунки. Люди в Новий рік стають добрішими і щасливішими.

У Юрковецькому ліцеї це свято зустрічали цілих три дні. Окремо святкували учні 1-4 класів на новорічному ранку ігор та розваг, учні 5-7 класів - на розважальному новорічному конкурсі та учні 8-11 класів - на театралізованому вечорі «Новорічні пригоди старшокласників».

Казково прикрашена ялинка та чарівно вбрана зала подарували незабутні враження та настрій усім учасникам. Діти танцювали біля красуні-ялинки, водили хороводи, розповідали вірші, співали та вітали усіх гостей з Новорічним святом.